marți, 3 noiembrie 2015

ROMÂNIA ESTE ÎN DOLIU

NOUL CLUB COLECTIV: CONSUMISMUL IRESPONSABIL. Impresionant, trec demonstranții rânduri, rânduri, așa cum au trecut demonstrațiile în anii de după 1989, rânduri-rânduri. Însă, important este și ceea ce rămâne de fiecare dată în urma unui asemenea efort și, de ce nu, admirabil entuziasm COLECTIV!
 
Dacă se demonstrează doar pentru a crește audiența unor diverse mijloace de informare (care în mod ironic se laudă în direct că bat recordul de audiență!, așa cum și patronii clubului COLECTIV se mândreau în seara dezastrului că au depășit cu 300% capacitatea propriului local) este trist. Ironia sorții! Până și politicienii se acuză reciproc pentru dezastru din același interes colectiv pentru a spori numărul propriului bazin de alegători.
 
Personal însă, cred că motivul conștient sau inconștient care i-a scos de fapt pe români în stradă este de fapt CONSUMISMUL IRESPONSABIL! Sper din tot sufletul și mă rog lui Dumnezeu ca demonstranții COLECTIVI din seara aceasta să nu fie digerați însă de FLĂCĂRILE LACOME ALE UNUI NOU CLUB COLECTIV: CONSUMISMUL IRESPONSABIL. 
 
Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au pierit și poate vor mai pier încă din cauza LĂCOMIEI COLECTIVE! Haideți să fim buni creștini și buni români! Dumnezeu să aibă milă de noi, românii, și să ocrotească ROMÂNIA!

Niciun comentariu: