sâmbătă, 21 ianuarie 2012

SCRISOARE DE SUSTINERE DIN PARTEA PAROHIILOR INVECINATE

Preacucernice Parinte Paroh,
Preacucernici Parinti,
Iubiti credinciosi,

Noi, preotii si credinciosii de la parohiile Iancu Vechi - Matasari si Iancu Nou -Balaneanu suntem alaturi de dumneavoastra, fratii si surorile noastre intru credinta de la parohia Sfantul Pantelimon-Foisorul de foc, greu incercati in urma incendiului care v-a afectat biserica in urma cu doua saptamani.
Fiecare dintre parohiile noastre a trecut prin astfel de momente dificile de-a lungul existentei lor de secole, pe care le-am depasit cu ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului si al sfintiilor ocrotitori ai bisericilor noastre, prin unitate in rugaciune si coeziunea intre noi, precum si cu sprijinul a numerosi credinciosi din alte parohii.
Desi in prezent, bisericile noastre sunt in santier pentru ample si costisitoare lucrari de finalizare a finisajelor interioare si inceperea picturii sau de consolidare si restaurare, totusi nu putem fi indiferenti fata de dumneavoastra in momentele dificile prin care ati trecut.
Ca atare, urmand indemnul Mantuitorului nostru Iisus Hristos la dragoste si intrajutorare frateasca, fiecare dintre comunitatile noastre a hotarat sa ofere cate un ajutor financiar pentru sustinerea lucrarilor de refacere a bisericii Sfantul Pantelimon - Foisorul de Foc, fiind incredintati ca exemplul nostru va fi urmat si de alte parohii din Capitala.

Asigurandu-va de rugaciunea si solidaritatea noastra, il rugam pe Milostivul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute la refacerea si restaurarea bisericii dumneavoastra cat mai curand posibil.

In numele comunitatiilor noastre parohiale, cu dragoste si pretuire,

Preot Augustin Rusu, Parohul parohiei Iancu Nou-Balaneanu
Preot Constantin Stoica,Parohul parohiei Iancu Vechi-Matasari


SCRISORI DE MULTUMIRE ADRESATE CELOR DOUA PAROHII

Preacucerniciei Sale,
Preacucernicului Părinte CONSTANTIN STOICA
Parohul parohiei IANCU VECHI-MĂTĂSARI

Preacucernice Părinte Paroh,

În numele Consiliului parohial şi al comunităţii credincioşilor parohiei Sf. Pantelimon – Foişorul de Foc mulţumim Preacucerniciei Voastre şi credincioşilor de la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari pentru ajutorul financiar oferit şi solidaritatea manifestată într-un moment de încercare pentru biserica noastră.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa şi să vă ajute la împlinirea tuturor proiectelor pastorale, educaţionale şi edilitare ale parohiei pe care o conduceţi pe calea mântuirii.

Cu frăţească dragoste şi recunoştinţă,
Pr. MARIAN CONSTANTINESCU
Parohul parohiei Sfântul Pantelimon


Preacucerniciei Sale,

Preacucernicului Părinte AUGUSTIN RUSU
Parohul parohiei IANCU NOU-BĂLĂNEANU

Preacucernice Părinte Paroh,

În numele Consiliului parohial şi al comunităţii credincioşilor parohiei Sf. Pantelimon – Foişorul de Foc mulţumim Preacucerniciei Voastre şi credincioşilor de la Parohia Iancu Nou-Bălăneanu pentru ajutorul financiar oferit şi solidaritatea manifestată într-un moment de încercare pentru biserica noastră.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa şi să vă ajute la împlinirea tuturor proiectelor pastorale, educaţionale şi edilitare ale parohiei pe care o conduceţi pe calea mântuirii.

Cu frăţească dragoste şi recunoştinţă,

Pr. MARIAN CONSTANTINESCU
Parohul parohiei Sfântul Pantelimon
___________________
* fotografii preluate de pe site-ul http://fotosorinvoicu.ro/

Niciun comentariu: